Evenementen-informatie

Internationale Kadett C Meeting:

Elk jaar wordt er door de Opel Kadett C Club Nederland een Kadett C Treffen georganiseerd voor alle Kadett C liefhebbers uit binnen- en buitenland. Deze vindt (normaal gesproken) plaatst tijdens het eerste weekend van juni. Op deze meeting zijn alle types van de Kadett C toegestaan, dus Sedan, City, Coupé, Station en Aero, maar ook alle types Vauxhall Chevette, Isuzu Gemini en alle andere Kadett C verwanten.

Mocht je niet in staat zijn om je Kadett C mee te nemen naar de meeting, of je wilt vrienden in het bezit van een andere auto mee nemen naar de meeting, is dat geen probleem. De andere auto’s worden wel uitgesloten van het concours. Sinds enkele jaren zijn er wel bekers te winnen voor andere Opel oldtimers. Deze worden in één categorie beoordeeld. De Kadett C’s worden per type beoordeeld.

Wat is er allemaal te doen tijdens ons treffen:

  • Op vrijdagavond gezellig samen zijn in de feesttent, begroeting van alle bezoekers.
  • ’s Morgens (zaterdag en zondag) is er de gelegenheid, tegen een kleine vergoeding, gebruik te maken van een ontbijt in de feesttent.
  • Overdag is er een onderdelenmarkt. Ook kunt u zelf uw onderdelen te koop aanbieden bij uw kampeerplaats of auto.
  • Voor de kinderen is er een springkussen en kinderhoek (kleurwedstrijd) met toezicht.
  • Catering en drankverkoop
  • Toilet- en douchewagens aanwezig. Gebruik is gratis!
  • Op zaterdagavond is er een gezellige feestavond
  • Op zondag worden de bekers voor de mooiste C Kadettjes in de verschillende categorieën uitgereikt en wordt de meeting afgesloten.

Leden Hotel Weekend

Sinds 2012 organiseren we elk jaar een hotelweekend, exclusief voor onze leden. Steeds wordt een ander deel van Nederland of zelfs in 2017 Duitsland bezocht voor een gezellig weekendje weg met mede-clubleden. Zo waren we al in Friesland, bij de Hunebedden, het Drielandenpunt, in de provincie Zeeland, in ’t Gooi, de Eifel (D), Twente en de Bollenstreek. Voor het volgende weekend staat Brabant op de planning.

Het weekend is de opening van het evenementenseizoen en vindt meestal plaats tijdens het eerste weekend van april. Op vrijdagmiddag of -avond reizen de leden af richting het hotel waar we dat weekend verblijven. Vanuit de club proberen we elk jaar weer een leuk betaalbaar arrangement te regelen.

Op zaterdag na het ontbijt vertrekken we voor een toertocht met eventueel een excursie onderweg, een fotomoment, gezamenlijke lunch en veel gezelligheid. ’s Avonds is er een diner, buffet of bbq waarna er nog gezellig kan worden nageborreld (voor wie dat wil) in de hotelbar. Op zondag na het ontbijt is iedereen vrij om (samen of alleen) nog iets te ondernemen of om op je gemak alvast naar huis te reizen. Vaak ontstaan er tijdens het weekend spontaan leuke ideeën.

Opel Kadett C Nòjaor Rit

Sinds enkele jaren organiseren we half/eind september de Opel (Kadett C) Nòjaor rit. Bij deze rit zijn ook andere oude Opels welkom.
Er wordt vanuit (een nadere te bepalen plaats) in Brabant ‘n mooie tocht uitgezet door het prachtige Brabantse land.
De tocht is een bolletje-pijltje-tocht met meestal een ludieke proef of opdracht onderweg. Er is een voorgestelde lunchlocatie. Hier krijg je het tweede deel van de tocht. Je bent er zelf vrij in of je op deze locatie luncht of niet. Aan het eind van de rit is er een korte prijsuitreiking.
Wilt u meer informatie of alvast aanmelden? Stuur dan een mail naar: evenementen@opelkadettcclub.nl

Leden Clubavond

Sinds een aantal jaar organiseren wij, jaarlijks een Leden Clubavond ergens in het land.
Hier doen we lekker eten in de avond en dan nog een activiteit en lekker na borrelen. Dit is 1x per jaar in het weekend in het najaar na het seizoen om effe na te kunnen kletsen met zen allen. Houdt onze evenementen agenda in de gaten voor de datum wanneer deze Avond gaat plaats vinden.

Kadett C meet cows

 Sinds september 2016 organiseren wij, Arie, Maurice en Marcel jaarlijks de dag meeting bij Marcel op de boerderij.
Wij zijn alle 3 veel bezig met de C Kadettjes, zoals onze vaste sleutelavond op dinsdags en evenementen bezoeken. Ons leek het wel leuk om bij de koeien een dag-treffen te organiseren, vandaar de naam Opel Kadett C meet cows treffen.
Nou zijn onze koeien wel aan de Kadettjes gewend, maar veel mensen niet aan de koeien en kalfjes, dus pak je kans en kom kijken.
Verder is het een gezellig gratis evenement onder auspiciën van Opel Kadett C Club Nederland.
Het treffen is vooral bedoeld om er samen een gezellige dag van te maken en over onze zo geliefde Kadettjes te kletsen.