Aanmelden Hotelweekend 2024

Beste clubleden,

Graag willen we jullie uitnodigen voor ons 10e Leden Hotelweekend. Het is gelukt om een leuk hotel te vinden in de hoek van de provincie Overijssel, Drenthe, Flevoland en Friesland. We noemen het daarom dit jaar het Vier Provinciën-Hotelweekend.

Net zoals de afgelopen jaren hebben we 2 overnachtingen gepland met op zaterdag een toertocht

Waarbij we onderweg diverse Opels in het 1e Nederlandse Opelmuseum in Tijnje zullen gaan bezichtigen.

Tijdens de toertocht zaterdag zal er een gezamenlijke lunchlocatie in de route gepland worden. 

Op zondagochtend na het ontbijt kan men er op eigen gelegenheid, of gezamenlijk nog op uittrekken en er een gezellige dag van maken, of je reist op je gemak richting huis. Dat kan ieder voor zich bepalen en zal gedurende het weekend vanzelf duidelijk worden.  Lees hieronder de uitgebreidere informatie.

Informatie

Wij nodigen jou en je partner (of een introducée) graag uit voor het Vier Provinciën Hotelweekend op 31 maart 1 & 2 april 2023. We hebben hotelkamers gereserveerd bij Hotel Zwartewater, De Vlakte 20 in Zwartsluis. (https://www.hotelzwartewater.nl/nl/)

We hebben een leuk arrangement kunnen regelen bestaande uit:

2x overnachting , 2x ontbijtbuffet en op zaterdagavond dinerbuffet (live-cooking)

De kosten voor dit weekend zijn €155,50 per persoon inclusief toeristenbelasting en entree bij het museum, o.b.v. twee personen per kamer.

Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag en betaal je in totaal €190,50 (inclusief belasting en museum). De vermelde prijzen zijn exclusief consumpties/lunch en andere persoonlijke uitgaven.

Hoe  en wat

Op vrijdag kan iedereen gedurende de dag of avond aankomen en inchecken. De kamers zijn vanaf 14.00u beschikbaar. Diner vrijdagavond (in het hotel of elders) is voor eigen rekening.

Op zaterdagochtend na het ontbijt vertrekken we voor een toertocht binnendoor naar een lunchlocatie vlakbij het Opelmuseum in Tijnje, welke we na de lunch zullen bezoeken.

Als we daar alles bekeken hebben rijden we, via een andere route, weer terug naar het hotel.

Op zaterdagavond is er, zoals hierboven beschreven, een dinerbuffet. Dit is inbegrepen bij het arrangement. Drank is wel voor eigen rekening.  Heb je bepaalde dieetwensen  of een allergie, geef dit dan tijdig door zodat de kok hier rekening mee kan houden.

Op zondag na het ontbijt checken we uit en kunnen we er nog een gezellige dag van maken in de omgeving of kun je op je gemak richting huis vertrekken. Daar is iedereen vrij in.

Opgave voor dit weekend kan door het overmaken van het arrangementsbedrag naar IBAN: NL97RABO 0306 8227 92 t.n.v. Kadett C Club Nederland. Opgeven kan tot 27 januari 2023. Het is mogelijk het arrangementsbedrag in twee delen te betalen. Neem dan van te voren eerst contact op.

Wil je eerst meer informatie, heb je een vraag of dieetwens, stuur dan een mail naar evenementen@opelkadettcclub.nl

We gaan er met zijn allen weer een gezellig Kadett-weekend van maken.

Met hartelijke groeten,

Nicole Folkerts en Jolanda Van Helden

Opel Kadett C Club Nederland