Aanmelden Hotelweekend 2025

Beste clubleden,

Graag willen we jullie uitnodigen voor ons 11e Leden Hotelweekend. Het is gelukt om een leuk hotel te vinden in de hoek van de provincie Overijssel, We gaan naar de grens met Duitsland. Houd er dus ook rekening mee dat de rit door Duitsland kan lopen.

Net als afgelopen jaren hebben we 2 overnachtingen gepland met op zaterdag een toertocht.

Tijdens de toertocht zaterdag zal er een gezamenlijke lunchlocatie in de route gepland worden. 

Op zondagochtend na het ontbijt kan men er op eigen gelegenheid, of gezamenlijk nog op uittrekken en er een gezellige dag van maken, of je reist op je gemak richting huis. Dat kan ieder voor zich bepalen en zal gedurende het weekend vanzelf duidelijk worden. Lees hieronder de uitgebreidere informatie.

Informatie

Wij nodigen jou en je partner (of een introducée) graag uit voor het Vier Provinciën Hotelweekend op 4 5 & 6 april 2025. We hebben kamers gereserveerd bij Hotel de Schout, Burg. Hoogklimmerstraat 2 in Denekamp. (https://www.hoteldeschout.nl/nl/)

We hebben een leuk arrangement kunnen regelen bestaande uit:

2x overnachting , 2x ontbijtbuffet en op zaterdagavond dinerbuffet (3-gangen keuzediner)

De kosten voor dit weekend zijn €170,00 per persoon inclusief toeristenbelasting, o.b.v. twee personen per kamer.

Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag en betaal je in totaal €199,00 (inclusief belasting). De vermelde prijzen zijn exclusief consumpties/lunch en andere persoonlijke uitgaven.

Hoe  en wat

Op vrijdag kan iedereen gedurende de dag of avond aankomen en inchecken. De kamers zijn vanaf 14.00u beschikbaar. Diner vrijdagavond (in het hotel of elders) is voor eigen rekening.

Op zaterdagochtend na het ontbijt vertrekken we voor een toertocht binnendoor met een mooie route en mooie bezienswaardigheden. Voor de Lunch hebben wij een mooie Lunchlocatie geregeld waarna we nog een mooie ronde gaan rijden en als eindpunt het hotel hebben.

Op zaterdagavond is er, zoals hierboven beschreven, een dinerbuffet. Dit is inbegrepen bij het arrangement. Drank is wel voor eigen rekening.  Heb je bepaalde dieetwensen  of een allergie, geef dit dan tijdig door zodat de kok hier rekening mee kan houden.

Op zondag na het ontbijt checken we uit en kunnen we er nog een gezellige dag van maken in de omgeving samen of kun je op je gemak richting huis vertrekken. Daar is iedereen vrij in.

Geef je op voor 2 Februari 2025
Je kan je inschreven voor dit gezellige weekend door naar www.opelkadettcclub.nl/aanmelden-hotelweekend/ te gaan. Het is mogelijk om het arrangement in 2 delen te betalen. Wil je daar gebruik van maken? Neem dan even contact op met de organisatie via onderstaand mail adres. Heb je vragen over het weekend? Stuur gerust een e-mail naar evenementen@opelkadettcclub.nl.
Heb je dieetwensen of allergieën? Geef dit aan ons door. Dan kan de kok hier rekening mee houden

Alleen de toertocht meerijden?

Wil jij alleen de toertocht mee rijden op de Zaterdag? Dit is ook mogelijk, wij vragen hier wel een vergoeding voor van 5 euro per auto. Vul dan ook het formulier in maar vul dan bij de opmerkingen in dat je alleen de rit mee wil rijden. Wil je mee eten deze avond? Dat is ook mogelijk, geef dit dan ook aan in het opmerkingen veld. De kosten van het mee eten en de consumpties dien je zelf af te rekenen na het eten bij het Hotel.

We gaan er met zijn allen weer een gezellig Kadett-weekend van maken.

Met hartelijke groeten,

Nicole Folkerts en Annemarie Magré en Morris Jacobs