Programma en verder informatie m.b.t. de 32e Internationale Opel Kadett C Meeting 7, 8 & 9 juni 2024 te Well.

Locatie: Evenemententerrein ’t Knikkerven, Wezerweg, Well. Zie: Google Maps klik hier

Vrijdag 7 juni: Vanaf 12.00uur aankomst deelnemers. In de loop van de dag is het springkussen en bij voldoende animo de kinderhoek geopend, waar de kinderen deel kunnen nemen aan de kleurwedstrijd. Verder bestaat de mogelijk om snacks (frikandel, kroket en/of kaassouflé) met of zonder broodje of een broodje hamburger te kopen en is de bar geopend voor koffie/thee, fris of een koud biertje of Radler.

Om ongeveer 21.00uur begroeting, welkomstwoord in/bij de feesttent en daarna gezellig samen zijn met een lekker muziekje erbij.

Zaterdag 8 juni: Van 08.00u tot circa 10.30u mogelijk om tegen een kleine vergoeding te ontbijten in/bij de feesttent. Overdag is het springkussen en de kinderhoek geopend, waar de kinderen deel kunnen nemen aan de kleurwedstrijd. Verder bestaat de mogelijk om snacks (frikandel, kroket en/of kaassouflé) met of zonder broodje of een broodje hamburger te kopen en is de bar geopend voor koffie/thee, fris of een koud biertje of Radler.

In vooraf bekend gemaakte tijdsblokken zal een jury over het meetingterrein lopen en de Kadett’s en Opel oldtimers beoordelen in de diverse categorieën Hou de mededelingen bij de ingang hiervoor in de gaten. Ook de jurering voor de clubauto zal zaterdag plaatsvinden.

Vanaf circa 20.00uur gezellig samenzijn met muziek en een drankje.

LET OP: ’s Avonds maken we (in de feesttent) de kentekens bekend van de auto’s die in de prijzen zijn gevallen.

Zondag 9 juni: Van 08.00u. tot circa 10.30u mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding te ontbijten in/bij de feesttent. Om circa 13.00uur de prijsuitreiking en afsluiting van de meeting.

TIP: Het is mogelijk om ter plekke met pin (bank- of creditkaart) te betalen. Er is een betaalautomaat bij de ingang en bij de horeca

Toegangsprijzen:

· Hele weekend (vrij-zon) met tent/caravan en auto: €40,- (Leden betalen €35,-)

· Twee dagen (vrij-zat of zat-zon) €30,- (Leden betalen €27,50)

· Eén dag €15,-

· Extra auto (trekkend voertuig voor bijv. caravan of 2e auto, geen Kadett C, i.v.m. bagage) €10,-

· Voetgangers €3,-

Je kunt dan gebruik maken van alle faciliteiten; toiletten en douches. Je doet automatisch mee aan het concours. Je auto dient in het tijdsblok dat de jury rondloopt wel op het meetingterrein aanwezig te zijn. Op zondag worden geen auto’s meer gejureerd!

Op het meetingterrein kan drank, eten etc. met consumptiemunten betaald worden; een consumptiemunt kost €2,25 per stuk

Voor vragen stuur een mail naar jolanda@opelkadettcclub.nl. Of stuur een (Whatsapp/SMS)bericht of bel naar +31 630644335

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *