Aanmelden Hotelweekend 2023

Beste clubleden,

Aankomend jaar gaan we ook weer een Leden-Hotelweekend exclusief voor jullie als leden organiseren. We gaan in 2020 naar het gastvrije Brabant. Drie van onze Brabantse leden hebben de organisatie op zich genomen, waarvoor alvast bedankt.

Net zoals de afgelopen jaren hebben we 2 overnachtingen gepland met op zaterdag een toertocht. In de toertocht zaterdag zal er een gezamenlijke lunchlocatie in de route gepland worden. Op zondagochtend na het ontbijt kan men er op eigen gelegenheid, of gezamenlijk nog op uittrekken en er een gezellige dag van maken, of je reist op je gemak richting huis. Dat kan ieder voor zich bepalen en zal gedurende het weekend vanzelf duidelijk worden. Dit jaar zit er ook het diner of een BBQ voor vrijdagavond in het arrangement. Lees hieronder de uitgebreidere informatie.

dit hotel weekend is alleen voor clubleden. Dus ben je geen lid van onze club geldt dit helaas niet voor jou. Maar je kan je zeker wel aanmelden bij de club en toch nog mee gaan 😉

Informatie

Wij nodigen jullie en je partner (of een introducée) en kinderen graag uit voor het Brabantse Hotelweekend op 3, 4 & 5 april 2020. We hebben hotelkamers gereserveerd bij Hotel Steensel in Steensel.  Via deze link kom je op de website van het hotel: http://www.hotelsteensel.nl/site/
We hebben een leuk arrangement kunnen regelen bestaande uit: 2x overnachting , 2x ontbijtbuffet en 1x diner en 1x BBQ-buffet; 
Afhankelijk van het weer zullen we de week van te voren beslissen of we op vrijdag- of zaterdagavond barbecueën. Op de andere dag is er een drie gangen menu (beide dagen zijn de drankjes niet inbegrepen) 
De kosten voor dit weekend zijn €100,- per persoon inclusief toeristenbelasting. (We hebben een beperkt aantal 1-persoonskamers voor hetzelfde bedrag kunnen regelen).  
De vermelde prijzen zijn exclusief overige consumpties en andere persoonlijke uitgaven.
Het hotel heeft ook 3-persoonskamers. De prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de samenstelling van het reisgezelschap. Mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan contact op, dan kunnen we met het hotel overleggen en navragen wat de kosten dan worden. Ook voor andere vragen, stuur a.u.b. eerst een mail naar jolanda@opelkadettcclub.nl en ga niet zelf bij het hotel informeren. Dit om misverstanden te voorkomen.

Hoe  en wat

Op vrijdag kan iedereen gedurende de dag of avond aankomen en inchecken. Mocht je op vrijdagavond wat later willen komen en wil je daarom geen gebruik maken van het diner/bbq vrijdagavond geef dit dan ruim van te voren aan, dan kan dit verrekend worden in het arrangementsbedrag. Met ruim van te voren bedoelen we zeker een week van te voren of nog eerder.
Op zaterdagochtend na het ontbijt vertrekken we voor een toertocht door Brabant. Onderweg zullen we gezamenlijk lunchen en is er ruimte voor een mooi foto-moment. 
Na terugkomst is er het gezamenlijke diner/bbq. Op zondag na het ontbijt checken we uit en kunnen we er nog een gezellige dag van maken in de omgeving.